DAGEN FØR DAGEN

WHITEPARTY

MARLENE + SINDRE

Marameo Beachclub, Sorrento, Italia

Foto: Ingrid Beckmann

Hvorfor ikke feire tre dager til ende? Mange brudepar inviterer til bryllupsfest over en helg. Da er det for mange naturlig å møtes dagen før (ofte er dette fredagen), slik at man kan samles og bli litt kjent. Dette kan være en fin “ice breaker” for mange som ikke kjenner hverandre og festen på bryllupsdagen kan da ta enda mer av! 

 

Så hvis du først skal invitere til en 3-dagers feiring, hvorfor ikke gjøre noe ut av kvelden før? Lag dere et tema for festen. Noe som gjenspeiler dere. Det kan være noe enkelt som:
• et hatteparty
• grilling i hagen
• fargefest (alle må ha på seg en festlig farge)
• whiteparty
• ferske reker på bryggen

Marlene og Sindre giftet seg i Italia i helt magiske omgivelser. Kvelden før den store dagen samlet de alle gjestene til et fantastisk “whiteparty”. Her har alle gjestene tatt på seg hvite klær, det har vært enkel servering med lett mat og friske drinker. Bobler i glasset er aldri feil på en varm sommerdag! Over 50 gjester ankom Sorrento og var klare for feiring av dette nydelige brudeparet. Etter å ha innlosjert gjester, nytt en deilig middag og dans, så var det klart for å nyte solnedgangen på bryggen med det glitrende vannet havet som nærmeste nabo. 

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *