VINTERBRYLLUP

STYLET SHOOT

Design, koordinering og trykksaker: Bryllupsglede
Design og blomster: Ro & Raff
Sted: Glasshuset
Modell: Waleska Pantoja
Make-up og hår: Kathrine Stenholen / Studio Alf Grensen
Kjole: Ski brudesalong
Foto: Eline Jacobine

Bryllupsbord med hvit duk og grå løper. Rådhuset er i bakgrunnen og vintersolen skinner. Vinterbord til bryllupet med grå løper, moderne trykksaker og dekketallerken i sølv. Moderne meny med grått silkebånd og grå løper til bordet med dekketallerken i sølv og hvite servietter. Vinterbord til bryllupet med vintersolen i bakgrunnen over Rådhusplassen. Dekketallerken i sølv med moderne trykksaker. Moderne bryllupsbord med elegant bordnummer og dekketallerken i sølv.

Moderne trykksaker med meny, invitasjon og bordkort med hårpynt og grått silkebånd. Vinterbord med hvit duk og grå løper. Telysholdere i glass til kubbelys og gjennomsiktige stoler. A-linje formet brudekjole med nakne skuldre og v-hals i blonder passer til hodepynten og det løse håret med mørke krøller. Hvite perleøredobber og nydelig sminke til brud. Vakker brud med løst krøllete hår og a-ilnjeformet brudekjole med blonder. Brudebuketten i hånden med vite blomster passer til hvit hodepynt i lyse blomsterfarger.

Bryllupsplanlegger Amanda

JEG ER AMANDA

 BRYLLUPSPLANLEGGER OG DESIGNER
(tidligere arkitekt)

 

Velkommen hit! Jeg ELSKER bryllup og gleder meg til å ta deg med inn i mitt bryllupsunivers. Her på bloggen finner du en kombinasjon av tips, inspirasjon og våre bryllup. Enjoy! 

søk på siden

fremhevet innhold 

blogg kategorier

Brudgom løfter brud opp med løs brudebukett og brudekjole med blonder og slep i skogen.

last ned sjekkliste

Det kan være overveldende å planlegge bryllup. Last ned ned vår
“ultimate sjekkliste til bryllupsplanleggingen”
for å komme i gang  i dag!  (helt gratis)