VI HAR SLUPPET PODCAST!

JEG HAR SLUPPET EN PODCAST OM BRYLLUP!

 

Etter flere år hvor jeg har jobbet tett med brudepar, vært brud selv, har stylet flere bryllup og designer bryllupsinvitasjoner, så bestemte jeg meg for å dele all denne kunnskapen med dere. Så derfor har jeg sluppet en podcast om bryllup, i samarbeid med Mitt Alt & co. bryllupsmesser.

Det er nettopp det som er så vanskelig når man gifter seg, man vil jo at alt skal være perfekt, men man har jo som regel ikke gjort det før. Alle snakker om denne enorme dagen i livene deres som skal være den aller beste osv., men hvordan i all verden skal man få til et slikt prosjekt?

For noen er det et lite prosjekt og for andre tar det all tid. Jeg må innrømme at for min del var det punkt to som gjaldt. Jeg gikk “all-in” og det hele endte jo med at jeg startet et bryllupsfirma og aldri gikk lei bryllup…!

Så etter å ha jobbet tett med så mange leverandører og andre aktører i bransjen så vil jeg dele all denne kunnskapen og erfaringen med dere. Lær av mine bommerter og kanskje det kommer en “fun-fact” eller to?

Velkommen til å lytte HER!

 

 

 

Foto: Truls Fossum

 

Følg meg gjerne på instagram og på facebook for mer inspirasjon og tips!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *