Øvelse gjør mester, sies det, men de færreste brudepar har øvd noe særlig på å gifte seg før.

Vi, derimot, har vært med på mange bryllup – og det blir stadig flere! I et bryllup tilbringes mye av tiden til bords. Da er det jo helt på sin plass at bordene er magiske! Bryllupsglede jobber stille og lidenskapelig i kulissene for å bidra til senkede skuldre og en rød tråd; fra idé og konsept til drømmebryllupet.

BRYLLUPSSTYLING

Når du skal ha dagen din, så la oss hjelpe deg. Vi har gjort bryllup så mange ganger og vi vet at hver eneste brud har spesielle ønsker. Bryllupsstyling gjør dagen deres magisk vakker. I samarbeid med Ro & Raff designer vi et helt unikt konsept til deg. Vi er eksperter på detaljene som gjenspeiler dere som brudepar. Når du har brukt så mye tid på valg av kjole, så skulle det bare mangle at resten stod i stil. Vi designer invitasjonene, pynter med lekre bånd på bordkortene, setter sammen blomster som er akkurat dere og tenker på alle de små detaljene som gjør akkurat ditt bryllup unikt.

TILPASSEDE TRYKKSAKER

Våre tilpassede trykksaker er for det meste basert på håndmalt akvarell. Vi bruker flotte papir- og skrifttyper som fremhever deres stil og rammer det hele inn med lekre bånd. Det viktigste er at dere som brudepar får deres personlige preg på trykksakene. I nettbutikken kan dere velge ferdige design; der vi kan tilpasse enkelte av elementene ved forespørsel.

SKREDDERSYDE BRYLLUPSINVITASJONER

Helt skreddersydde invitasjoner gir dere muligheten til å få det akkurat som dere vil. Jeg er en kreativ sjel og tar dette med meg i samtaler med brudepar. Vi jobber tett sammen slik at designet blir akkurat det dere ønsker dere. Her får vi muligheten til å bruke alt fra bånd, monogram, farger, akvarell, tegninger, foliering, varierende fonter, ulike papirtyper osv. for å reflektere deres personlighet. Jeg har lang erfaring fra styling av bryllup og tar alltid dette med i betraktningen, slik at dere får en rød tråd gjennom det hele. Dette er inkludert detaljene på brudebuketten, vielsen, bordene og stedet for selskapet.