Øvelse gjør mester, sies det, men de færreste brudepar har øvd noe særlig på å gifte seg før.

Vi, derimot, har vært med på mange bryllup – og det blir stadig flere! I et bryllup tilbringes mye av tiden til bords. Da er det jo helt på sin plass at bordene er magiske! Bryllupsglede jobber stille og lidenskapelig i kulissene for å bidra til senkede skuldre og en rød tråd; fra idé og konsept til drømmebryllupet.

BRYLLUPSSTYLING OG PLANLEGGING AV DITT BRYLLUP

Vi har gjort bryllup så mange ganger og vi vet at hver eneste brud har spesielle ønsker. Bryllupsstyling gjør dagen deres magisk vakker. Vi er eksperter på detaljene som gjenspeiler dere som brudepar. Når du har brukt så mye tid på valg av kjole, så skulle det bare mangle at resten stod i stil. Vi designer invitasjonene, pynter med lekre bånd på bordkortene, setter sammen blomster som er akkurat dere og tenker på alle de små detaljene som gjør akkurat ditt bryllup unikt. Vi planlegger ditt bryllup og legger til rette for at du skal kunne få senkede skuldre og nyte veien til bryllupsdagen.

Hvis du ønsker å planlegge bryllupsdagen selv, så har vi det perfekte verktøyet du trenger for å kunne gjøre dette med senkede skuldre og likevel få med deg alle detaljene. Prøv det her: “Stressfri bryllupsplanlegging”. 

TILPASSEDE TRYKKSAKER

Våre tilpassede trykksaker er for det meste basert på håndmalt akvarell. Vi bruker flotte papir- og skrifttyper som fremhever deres stil og rammer det hele inn med lekre bånd. Det viktigste er at dere som brudepar får deres personlige preg på trykksakene. I nettbutikken kan dere velge ferdige design; der vi kan tilpasse enkelte av elementene ved forespørsel.

SKREDDERSYDE BRYLLUPSINVITASJONER

Helt skreddersydde invitasjoner gir dere muligheten til å få det akkurat som dere vil. Jeg er en kreativ sjel og tar dette med meg i samtaler med brudepar. Vi jobber tett sammen slik at designet blir akkurat det dere ønsker dere. Her får vi muligheten til å bruke alt fra bånd, monogram, farger, akvarell, tegninger, foliering, varierende fonter, ulike papirtyper osv. for å reflektere deres personlighet. Jeg har lang erfaring fra styling av bryllup og tar alltid dette med i betraktningen, slik at dere får en rød tråd gjennom det hele. Dette er inkludert detaljene på brudebuketten, vielsen, bordene og stedet for selskapet.