TRENGER DU BRYLLUPSFOTOGRAF?

Det kan virke unødvendig og helt uforståelig å bruke minimum 20 000kr for en heldagsfotografering, men da har jeg et spørsmål til deg: “hvor mye har du investert i bryllupet ditt?”

Du har muligens lagt inn søvnløse netter, lange måneder med planlegging og en god mengde kjærlighet for å få det akkurat som du vil. Skal du da nå la en “tante Olga” få lov til å ta bilder av dere på selve bryllupsdagen? En som kanskje “kapper av deg” benene, som ikke får med seg solnedgangen, en som tar bilde fra feil vinkel, slik at du får skygge på deg i stedet for lys? Skal denne personen få lov til å forevige dere slik at du må ta alle bildene på nytt?

Kjolen kan alltids tas på igjen, hår kan settes opp og sminke kan legges, MEN man kan ikke ta bilde av følelsen. Den tilhører kun den dagen, når dere bobler over av kjærlighet, ser hverandre dypt inn i øynene og sommerfuglene bare svermer rundt dere.

Det er en fantastisk følelse å titte tilbake på bilder du har hengt opp på veggen fra bryllupsdagen. Å kjenne at det kiler i magen når du ser deg selv i brudekjolen og blir holdt tett av din kjære. Minuttene etter at dere har gått ned kirkegulvet står dere på trappen og nusser foran alle gjestene. Dette! Den følelsen! Den, vil du holde på, og akkurat det gir fotografen deg.

Jeg ville faktisk ikke turt å la en tante ta bildene av meg selv på bryllupsdagen min Tenk om ben blir kuttet bort, lyset forsvinner, solen skygger for ansiktet og du rett og slett må ta alle bildene på nytt? Da hjelper det ikke å ta på seg kjolen en gang til og å sminke deg. For de bildene vil virkelig ikke

Jeg har intervjuet Siw Pessar fra Siw and Joseph Photography til vår podcast Bryllupsglede. Siw fikk meg til å gråte da hun snakket om hvor fantastisk yrke hun har som bryllupsfotograf. Jeg ble mektig imponert av denne unge damen som har jobbet som grunder i så mange år og som heier på nye leverandører i bryllups-Norge hele veien. Denne episoden kan du høre HER!

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Lykke til!

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *