SØRLANDSMAGI

BRYLLUP PÅ EN ØY

AMANDA + HARALD

Hesnesøy, Grimstad

Foto: Truls Fossum

Det var med dette bryllupet det hele startet. Jeg slet med å finne det jeg tenkte i hodet mitt, så jeg designet selv, lagde selv og planla det selv. Dette teamet bestående av mannen min og meg ble starten på et helt nytt eventyr og et nytt kapittel. Både var det starten på en reise mellom oss to, til et enda sterkere bånd og enigheten om et liv sammen, men det var også starten på denne lille bedriften som har utviklet seg til så mye mer.

 

Bryllupet ble holdt på en av øyene utenfor Grimstad, i et telt som ble leid lokalt. Kokker, servitører, kjøkken, gulv, stoler og bord ble også innleid. 3 telt ble satt opp, som bestod av hovedtelt, kjøkkentelt og et garderobetelt. Veldig praktisk for gjestene å kunne henge fra seg. Ikke minst var det praktisk å ha matlukt og hektisk kjøkkenstemning i et eget telt.

Kjolen er fra Pronovias og “kjole og hvitt” er fra Gunnar Øye. Festen varte til 6 om morgenen, etterfulgt av et nachspiel på en innleid båt tilbake til Grimstad. For en dag!

Dekor til telt på bryllupsdag
Brudepar i kjole og hvitt og brudekjole på bryllupsdagen.
Brudepar på båttur i Grimstad.
Brudepar i solnedgang på stranden

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *