EKTE KJÆRLIGHET

SLOTTSBRYLLUP I FRANKRIKE

LINE + JØRGEN

Chateau de Malliac, mellom Bordeaux og Toulouse i Frankrike

Foto: Isabelle Gazin

Da Jørgen fridde på en balkong med havutsikt i Thailand, sommeren 2018, visste de lite om hva som ventet dem. I september samme år besøkte de et slott i Frankrike, Chateau de Malliac, som ligger mellom Bordeaux og Toulouse. Det var enda bedre enn de hadde sett for seg og booket bryllup her til helgen 5.-8. sept. 2019. De gledet seg!

 

Senhøsten fant Line en kul i brystet sitt som hun fikk sjekket ut og sjokkbeskjeden kom i romjulen 2018. Hun hadde fått brystkreft. Hun spurte onkologen om de fortsatt kunne gifte seg og han svarte at dette var lurt for dem å ha som en skikkelig bra premie etter en tøff behandling. Hennes første tanke var: “Kommer jeg til å gifte meg uten hår?” Før hun giftet seg, trodde hun at det skulle være nødvendig med parykk til bryllupet, men hun likte parykk svært lite. Hun mistet også bryn og vipper og var ganske stresset over sitt eget utséendet til den store dagen.

 

Hun kom frem til at hun var heldig som hadde en mann som elsket henne for den hun er og ikke pga. utséendet sitt. Derfor valgte hun å gifte seg uten parykk, men heldigvis hadde faktisk håret begynt å gro noe, inkl. vipper og bryn. Hun la på litt vippe extension, men ikke så lange at de var i veien for tårene under selve bryllupet.

 

De feiret kjærligheten med 47 gjester, i dette unike og vakre slottet, som er flere hundre år gammelt armagnacslott. Torsdagen hadde de en velkomstmiddag i en liten landsby i området og fredagen var selve bryllupsdagen. Bryllupsplanlegger Julie Andrada, fra selskapet: “Mariage en Gascogne”, hjalp dem med det rustikke bryllupet de hadde drømt om. De hadde lite pynt, da slottet og omgivelsene var helt nydelige i seg selv. Det formelle ble gjort i Norge, men de valgte å ha en ringseremoni der brudgommens bestevenn stod for seremonien.

 

Brudeparet har reiset mye sammen og valgte å navngi bordene med ulike destinasjoner de har opplevd sammen i stedet for bordnr. Bordkortene hadde et lite bilde av paret fra destinasjonene de hadde reist. Bordkartet var et verdenskart med “Hvor i verden sitter jeg?” som tittel.

 

Middagen ble grillet ute og dansegulv ble leid inn. Brylllupsfeiringen ble en helt uforglemmelig dag og best av alt, i dag er Line helt kreftfri. Dagen etter bryllupet slappet alle av ved bassengkanten og en food truck leverte middag. “Det ble den perfekte avslutningen på en drømmehelg”, som bruden selv sa.

 

Ønsker du å se mer fra fotografen Isabelle Gazin, så kan du gå inn HER.

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *