ØYBRYLLUP

BRYLLUP I OSLOFJORDEN

CECILIE + ESPEN

Lille Herbern på Bygdøy, Oslo

Foto: Kaja Bruskeland

Cecilie og Espen giftet seg på vakre Lille Herbern på Bygdøy i Oslo.

På samme tid inne i Oslo sentrum øste det ned, men på merkelig vis skinte solen over denne fantastiske lille øyen. Brudeparet valgte å ha en vielse ute på den langstrakte holmen, ytterst med havet i bakgrunnen. De gikk inn sammen og  med sine to nydelige barn. Det var en vielse med kun forlovere og foreldrene av brudeparet. De samlet denne fine gjengen til en hyggelig og rolig lunsj der barn og besteforeldre var helt tilstede. Barna nøt å løpe rundt, før de slo seg til ro i en lekekrok som brudeparet hadde satt opp. Til lunsjen skiftet bruden til en lett sommerkjole, som var enkel å gå i. 

Imens foreldrene til brudeparet tok med seg de små barna for å være barnevakter, etter en deilig lunsj med en 3-etasjers kake fra Pascal. Så begynte venner av brudeparet å ankomme denne fantastiske øya og bruden hoppet tilbake inn i brudekjolen.

Det var dekket til 70 gjester inne på Lille Herbern og lokalet var fylt av kjærlighet, latter, dans og glede. Store skalldyrfat ble servert og en lekker kake på 6 etasjer fra Pascal dukket opp som dessert.

Brudeparet er arkitekter og laget alle trykksaker selv. Kart var lagt til, på menyen og nydelige blåtoner gikk igjen på alle trykksakene.  Bordkortene var trykket opp og brettet som en spå, slik at alle som satt til bords hadde en morsom “ice breaker” under middagen. Festens siste time ble holdt på en naschspiel båt fra Lille Herbern som kjørte inn til Aker Brygge med musikk og nattmat. En helt perfekt avslutning på et bryllup i Oslofjorden. 

 

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

3 replies on “ØYBRYLLUP

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *