HEI!

Jeg heter Amanda, og det er jeg som står bak Bryllupsglede. Etter eget bryllup i 2014 foreslo mannen min at jeg burde leie ut dekoren jeg hadde laget, slik at andre kunne ha en enklere reise enn oss. Vi gikk på en kjempesmell med planleggingen og var fullstendig utslitte av hele prosessen, men vi hadde verdens beste bryllupsdag!

I prosessen av å planlegge eget bryllup, synes jeg det var vanskelig å finne veien frem til mål som brud. Jeg følte meg umiddelbart hjemme i bryllupsverdenen. Nettopp derfor startet jeg Bryllupsglede. For at du som er kommende brud skal ha en enkel reise frem til din bryllupsdag.

Estetikk, design og planlegging er en stor del av meg, mye takket være arkitektbakgrunnen min. Etter å ha bygget opp Bryllupsglede i 3 år på siden av fulltidsjobben som arkitekt (var arkitekt i 8 år) og fått to barn, så hoppet jeg av sommeren 2019 og bestemte meg for å kunne hjelpe enda flere brudepar! Den evige optimisten og romantikeren i meg så ingen annen løsning enn å jobbe med kjærlighet og estetikk, hver enenste dag!

Jeg startet med å designe bryllup og invitasjoner, men denne lille bedriften har etterhvert fått flere grener. I dag skredderyr jeg bryllupsinvitasjoner og hjelper brudepar å planlegge bryllupsdagen, koordinerer og designer unike løsninger til hvert eneste bryllup. I nettbutikken finner du trykksaker som er designet og håndmalt av meg i akvarell.

Å planlegge bryllup skal være enkelt, gøy og en fase i livet du vil se tilbake på og kjenne at du får lyst til å trekke på smilebåndet. Online kurs i bryllupsplanlegging, hjelper deg med akkurat dette. Jeg veileder, viser steg-for-steg hva som trengs å tenkes på og har live sendinger med våre bruder hele veien frem til bryllupsdagen.

På bloggen vår finner du artikler med inspirasjon, tips og triks for at planleggingen din skal bli enda enklere, og i fjor slapp jeg podcasten «Bryllupsglede». Der ønsker jeg å inspirere brudepar, løfte frem fantastiske leverandører og deler mine tips og triks.

Bryllupsglede hadde ikke eksistert i dag om ikke Harald Mohr Sunde hadde gått ned på kne sommeren 2012 og spurt om jeg ville være hans kone. Lite visste han da at han skulle dele livet sitt med en bryllupsplanlegger i stedet for en arkitekt.

Hele veien har han hatt en sentral rolle, men han er mye bak kulissene. I dag er han min viktigste støttespiller, en utrolig dyktig forretningutvikler og hodet bak flere av idéene til hva denne lille bedriften begir seg utpå. Han er innholdsprodusent på bloggen og han har vært en enorm støtte for meg i overgangen fra fast jobb til en ny hverdag. Du ser ham ikke så ofte her på Bryllupsglede, men han spiller gjerne i bryllupet ditt, da han er helt rå på gitar og en utrolig dyktig musiker. Musikken hans finner du HER.

Velkommen til mitt bryllupsunivers og til å ta kontakt med meg. Gleder meg til å høre fra deg!

Brudepar i kjole og hvitt og brudekjole på bryllupsdagen.
Brudepar på båttur i Grimstad.

“Tusen hjertelig takk for all hjelp, Amanda! Bordene ble enda finere enn jeg hadde drømt om, og dagen ble helt magisk! Med all den fine pynten ble det en personlig touch over det hele! Igjen, tusen takk!”

– ANNIKEN

“Jeg benyttet meg av Amanda og Bryllupsglede i forbindelse med vårt bryllup i august 2017. Jeg må virkelig si at jeg var strålende fornøyd med Amanda og hennes idéer og kreativitet. Hun har øye for detaljer og forstår kundens behov, alt fra nøye planlegging til utsøkt utførelse. Borddekorasjonene var nydelige og samarbeidet med Bonita Blomster var over all forventning. Jeg gir henne mine varmeste anbefalinger til andre som planlegger bryllup. Det er en stor lettelse å kunne sette en slik jobb bort til andre, og fullstendig stole på at alt løper på skinner.”

– SIW