Her er jeg!

Jeg heter Amanda, og det er jeg som står bak Bryllupsglede.
Estetikk og design er en stor del av meg, mye takket være arkitektbakgrunnen min.
Også er jeg en uhelbredelig romantiker!

Da jeg planla eget bryllup, åpnet det seg en ny verden der jeg umiddelbart følte meg hjemme.
Men jeg syntes det var vanskelig å finne produkter som ga meg den rette følelsen (jeg kjenner det umiddelbart!).

Derfor startet jeg Bryllupsglede.

Jeg startet med å designe bryllup og invitasjoner, men denne lille bedriften har etterhvert fått flere grener. Nå har vi lansert online bryllupsplanleggingskurs “Stressfri bryllupsplanlegging”, der jeg veileder og viser brudepar hvordan de kan planlegge sin bryllupsdag, steg for steg med alt de trenger å tenke på.  Jeg skriver artikler til vårt nylig sluppede online magasin som også inneholder mye inspirasjon til brudepar og i fjor slapp jeg podcasten «Bryllupsglede». Der ønsker jeg å inspirere alle dere som skal gifte dere, løfte frem noen fantastiske leverandører og dele mine tips og triks.

Velkommen til mitt bryllupsunivers!

"Tusen hjertelig takk for all hjelp, Amanda! Bordene ble enda finere enn jeg hadde drømt om, og dagen ble helt magisk! Med all den fine pynten ble det en personlig touch over det hele! Igjen, tusen takk!"

- Annicken, Oslo, 2016

"Jeg benyttet meg av Amanda og Bryllupsglede i forbindelse med vårt bryllup i august 2017. Jeg må virkelig si at jeg var strålende fornøyd med Amanda og hennes idéer og kreativitet. Hun har øye for detaljer og forstår kundens behov, alt fra nøye planlegging til utsøkt utførelse. Borddekorasjonene var nydelige og samarbeidet med Bonita Blomster var over all forventning. Jeg gir henne mine varmeste anbefalinger til andre som planlegger bryllup. Det er en stor lettelse å kunne sette en slik jobb bort til andre, og fullstendig stole på at alt løper på skinner."

- Siw, Oslo, 2017

"Amanda fra Bryllupsglede var en fantastisk støttespiller fra dag en under planleggingen av vårt bryllup juni 2018.
Hun er svært dyktig og har øye for detaljer. Ingen ting var umulig, hun fant en løsning på alt.

Vi hadde bryllupsmiddagen og festen på en låve i Drøbak. Bryllupsglede stod på fra tidlig morgen samme dag som bryllupet. Vi ble så overrasket da vi så lokalet. Det var akkurat slik vi hadde avtalt det. Men bare enda finere!

Vi endte også opp med å bestille alt av trykksaker til bryllupet. Det ble enda bedre enn hva vi hadde forestilt oss.

Hvis du skal gifte deg hadde vi ikke vært i tvil om hvem vi hadde valgt til bryllupsplanlegger! Helt klart Amanda fra Bryllupglede!"

- Victoria, Drøbak, 2018