VÅRLIG BRYLLUPSDAG

MAIBRYLLUP

SARAH + TERJE

Nygårdsparken, Bergen

Foto: Johanne Holm Pedersen

Sarah og Terje giftet seg i Mai og hadde en halvdagsfotografering med portrettbilder.

De har hatt en nydelig dag der de har tatt portrettbilder sammen med sine forlovere. Omringet av den fantastiske Nygårdsparken i Bergen. Man skal virkelig ikke undervurdere det å gifte seg i mai med de nydelige duse vårtoner på trærne og lekre mai-blomster som har falt ned på bakken, i bakgrunnen. 

Det er ikke alltid like enkelt å betale mye for en fotograf hele dagen. Det er en kostbar investering, men er det én ting jeg alltid anbefaler så er det å ta investere i en fotograf. Det er virkelig det eneste du sitter igjen med når dagen og helgen er over. Her er det selvfølgelig viktig å ta det etter ditt budsjett. Derfor vil jeg du skal vite at det går an å ta en halvdagsfotografering, men også avtale med en fotograf om å ta noen portrettbilder med forlovere og evt. foreldre. Slik at dere får dere to i det spesielle antrekket dere har valgt for dagen, med godt lys og tatt med et ordentlig kamera, av en profesjonell. Det vil alltid gi en helt annen kvalitet.

 

Ønsker du å se mer fra fotografen Johanne Holm Pedersen, så kan du gå inn HER.

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *