HVORFOR BORDKORT?

Er det viktig med bordkort? Hvorfor skal man bruke det?

Bryllup kommer i mange ulike str. og varianter. Noen har veldig mange gjester og andre ikke. Noen har bufféet og andre har lange middager med flere retter. Alt dette er ulikt fra brudepar til brudepar. Man skal heller ikke føle at det er noe fasitsvar på dette, for det er det ikke. Derimot finnes det hjelpemidler som kan brukes.

Bordkort er en av disse. Når du ankommer et bryllup som gjest, er det veldig ofte mange man skal hilse på. Det går mye tid på å bare hygge og det skal det.

I bryllup med mange gjester er det veldig deilig å spare litt tid når man skal flytte mange mennesker fra A-B. Det vil si når 80-90 stk. skal lete etter sin plass så kan det ta litt tid. Bryllup har veldig ofte en veldig stram tidsplan og det at 80-90 gjester skal sette seg der det passer dem kan da ta litt tid.

Bordkort kan da være veldig hjelpsomt. Brudeparet får muligheten til å plassere gjestene sine sammen med dem de tror de kan få det morsomt og hyggeligst med. Dette kan gjøres i god tid i forveien slik at det blir en veldig gjennomført plassering. Du slipper da å bekymre deg for om gjestene dine har det hyggelig når du vet at de har det toppen, med god underholdning fra sidemannen.

Dette kan for noen høres overveldende ut. Det kan kanskje også virke som litt mye å forsøke å plassere så mange mennesker et sted du tror de vil passe med en annen. Ikke fortvil, sett i gang så ser du hvor gøy det kan være for dere også. Plutselig har dere delt litt ekstra historier om de ulike menneskene og så har både du og din kjære blitt litt bedre kjent. Vipps, så er dere også blitt bedre kjent med hverandre ved å få lytte til flere historier.

Jeg deler en liten introduksjon om trykksaker i en av episodene i podcasten Bryllupsglede. Den episoden kan du høre HER.

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Blomstene på disse bildene er fra Ro & Raff.
Lykke til med planleggingen!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *