HVA MÅ DU GJØRE NÅR BRYLLUPSDAGEN NÆRMER SEG?

BRYLLUPSDAGEN NÆRMER SEG…!

  Kjenner du på hele kroppen at det kribler i benene og at hjertet pumper litt raskere? Sjekket du akkurat kalenderen og så at det var kort tid igjen til bryllupsdagen?

Blir du både kvalm og uggen, men samtidig stiller deg selv mange spørsmål og får heeeelt stress av hvor kort tid det plutselig virker som det er igjen? Du er ikke alene! De fleste som skal gifte seg får denne merkelige følelsen. Følelsen av at noe stort skal skje og at man gleder seg så mye at man holder på å spy. Samtidig blir du kanskje heeelt ruset av å tenke på hvor ekstra forelsket du føler deg og hvor mye kjærlighet du nå føler at du bare kan øse ut til din kommende mann (eller brud)?

Jeg husker at hele meg gikk inn i en ny fase. Det var så mange ting jeg plutselig gledet meg veldig til! Å kysse som mann og kone, å si det store: “JA!”, gå opp midtgangen sammen, feste hele natten, være i godt selskap, men aller viktigst: feire kjærligheten!

Det var en del ting jeg plutselig grudde meg veldig til og, følelsen av å gå ned midtgangen, med “all-eyes on me”. I det jeg faktisk hadde gått ned midtgangen, (eller kanskje man går opp midtgangen?), så var det en helt annen følelse. Etter å ha gått rundt i ukesvis og tutet for hver minste lille ting. Da mener jeg virkelig hver minste lille ting, spillelisten til vielsen kunne få tårene til å trille på jobb. Tanken på øyeblikket der jeg skulle ta på kjolen, fikk meg til å bli helt ør. Bare tanken på hele settingen og å endelig ha den store dagen der fikk virkelig magen min til å både snu seg, men også boble over av glede. Så jeg må innrømme at etter å ha gått opp midtgangen, så kunne jeg ønske det øyeblikket varte mye lenger enn det faktisk gjorde.

Bruk tiden godt nå de siste ukene til å sette opp en liste som er viktig for dere å gjennomføre, så delegerer dere vekk alt arbeid som dere mener ikke er så viktig at nettopp dere to gjør. På denne måten har dere mulighet til å rekke det dere må, men likevel ikke føle tidspresset helt opp i halsen.

Forsøk å få dere litt god søvn, spesielt nettene i forkant av den store dagen. Ikke sitt oppe natten før og gjør ting som kunne vært ferdig noen uker eller dager i forveien.

Hygg dere med gode venner/forlovere/familie kvelden før, slik at dere får roen. Har dere et arrangement kvelden før, så ikke legg dere for sent, og sørg for å drikke nok vann.

Hvis dere skal være borte hele helgen så sørg for at bag og andre detaljer er pakket godt ned i forkant, slik at den er klar og dere ikke gjør det kvelden før. Det kan plutselig være en del ektra stæsj man ikke har tenkt på som smykker, slør, stor kjole (som tar mye plass), hårsprayer, sminke, ekstra kremer, kanskje en spesiell duft dere ønsker for den store dagen osv. Dette kan ta en del ektra plass, så da er det deilig å ha pakket unna dette i forkant.

Lykke til med planleggingen og husk: nyt den siste tiden, ikke lenge igjen til alle dere som gifter dere sommer 2019!

 

Følg meg gjerne på instagram og facebook for mer inspirasjon og tips!

Klem fra Amanda

Foto: Truls Fossum

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *