HJELP, VI SKAL GIFTE OSS!

Hva i all verden gjør dere nå? Hvor begynner dere? Hva tenker dere på?

Det er et helt nytt univers som åpner seg. For så mange så aner man ikke hvor man skal starte engang, for å få til denne magiske festen. De fleste vet jo at det går bra til slutt, men mange tenker også: “Hva om det IKKE gjør det?!”

Jeg var så heldig å få lov til å intervjue en superkul dame som har laget et skikkelig bra verktøy, akkurat til dette, nemlig BRYLLUPSPLANLEGGING. Heidi Huse Myrmo er en skikkelig spennende dame med mye “guts”. Hun startet Bryllupshjelperen for noen år siden. Dette er ikke reklame, men virkelig bare et produkt som er helt genialt for brudepar.

Her går det an å sette opp alt fra gjesteliste, til svar fra gjestene, bordplassering og MYE mer
Bryllupsplanleggeren er et verktøy for alt av organisering til bryllupet. Man kan bekrefte alle gjestene som skal komme og ikke, man kan plassere dem til bords, man får oversikt over gode leverandører og så mange gode tips.

Heidi og jeg snakker om bryllup, egne erfaringer og planlegging. Hun deler historien om hvorfor hun bare “måtte” lage et verktøy til alle kommende bruder, slik at planleggingen skulle gå mye smidigere for dem enn det gjorde for henne. Hele denne episoden kan du høre HER.

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Lykke til!

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *