FORLOVET! HVA NÅ?

Mine 5 første tips!

Hvor skal du se? Hvem skal du dele med? Hvordan skal du
dele? Først og fremst nyt forlovelsen, jeg husker jeg fikk et ekstra «hopp» i
vårt forhold etter at jeg ble fridd til. En helt egen følelse som kommer med å
takke ja til et slikt spørsmål. Din kommende mann har kanskje gått og holdt
dette hemmelig lenge og kan nå endelig senke skuldrene, tror de i hvert fall,
men bare la dem tro det inntil videre. Jeg vet at min mann hadde gått og gjemt
ringen hjemme hos oss i 14 dager fordi han skulle fri til meg i ferien. Han
hadde gått og lagt den på et nytt sted for hver dag i tilfelle jeg skulle finne
den. Ryddefreak som jeg er og var enda mer den gang, før jeg ble småbarnsmor og
forstod at livet ditt kan ikke bare handle om å rydde, så var jeg uendelig glad
for at jeg ikke fant den, før jeg faktisk fikk den på fingeren min.

Selv om det er veldig lett å bli helt gaaaaaaal etter alt det fine man kan begynne å se på i bryllupsverdenen, så er det viktig å være realistisk. Sett et budsjett. Vær helt tydelig på hva som er viktig for dere og ikke. Det er lett å gi etter, men viktig at det ikke går helt bananas, for det er virkelig mye fint å sikle etter, MEN det betyr ikke at du ikke trenger å få ditt drømmebryllup, bare fordi du ikke betaler 500 000kr for det!

Så er det viktig å se for seg et antall. Hvem er faktisk viktig for DERE å invitere? Ikke for alle andre rundt dere, for det er nettopp deres dag. Det er faktisk ikke alle andre sin. Selv om mange ønsker å mene!

Bestem dere for når på året dere ønsker å gifte dere,
sommer, vinter, høst eller vår. Det er mange fine årstider å velge mellom og
det er ikke nødvendigvis finest eller best å gifte seg om sommeren, selv om
mange velger det.

Da er dere klare for å begynne å se på farger og temaer.
Begynn å lete litt etter inspirasjon. Det er overraskende å se hva den andre
parten liker også. Kanskje dukker det opp nye sider ved dere selv?

Når disse punktene er tenkt på så er dere klare til å begynne å lete etter et sted å holde den store dagen deres. Det som er veldig lurt er å ringe de aktuelle hotellene, lokalene, hyttene, hagene etc. og avtale en tid slik at dere kan gå sammen for å se på stedet og å finne ut om dette er aktuelt for dere.
Sett en dato som passer for stedet dere ønsker å ha det på og tid på året. Da er dere klare for å annonsere for verden at dere skal gifte dere til den datoen dere har valgt. Husk å sende ut «save the date» med dato og sted!

Hvis dere ønsker å høre på mine fem første tips i podcasten Bryllupsglede så kan dere lytte HER.

Lykke til!

Foto: Truls Fossum

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *