ER BRYLLUPSDESIGN I BUDSJETTET?

Har du tenkt på design av bryllup? Eller design av trykksaker? Skal invitasjonene lages selv? Eller skal de lages av en designer?

Dette vil utgjøre en forskjell i budsjett og planlegging av tiden. For å gjøre det enklest mulig for dere så legg dette inn tidligst mulig i planleggingen. Faktisk med en gang, rett etter de store tingene er låst. Når dere har satt av budsjett til de ulike postene, så vil dere ha en mye bedre oversikt.

Ofte kommer brudepar til meg uten at de i det hele tatt har sett på budsjettet. Dette er en viktig post. Når jeg skreddersyr et design så tilpasser jeg det til budsjettet. Det blir et helt annet design om budsjettet er 5 000,- enn om det er 50 000,-.

Når budsjettet er satt kan dere begynne å planlegge hva dere ønsker av design og uttrykk. Ønsker dere det store bryllupet med mye glitter, mye blomster og mengder av dekor? Kanskje dere vil leie stoler, bord, stoff i taket, lysekroner, ha blomster nedover søylene eller mengder av belysning? Eller kanskje dere går for kun noen bordkort og menyer som vil gjøre susen på bordene?

Når dere har vært gjennom disse avgjørelsene har dere nå en veldig god oversikt over tid og kan lage dere en plan. Dette vil gi dere rom til å jobbe med den bryllupsdesigneren dere ønsker, og til å få trykksakene helt skreddersydd. Vi tilbyr også design av bryllup og alger ofte «mood board» eller en liten «designmanual» dere kan følge frem mot den store dagen. Denne kan dere ta med til de ulike leverandørene og bruke som en «guide» til alle designavgjørelser.

På denne måten beholder dere en rød tråd gjennom det hele og holder dere til planen av designet hele veien. Da vil prosessen være enklere for dere. Det brukes store summer på mat, vin og brudekjole hos mange, så kommer man til den store dagen og så er bordene blitt litt “glemt”. Hvis budsjettet for bord og trykksaker blir tatt med fra starten, så får dere fordelt det utover slik at alt blir med. Da er det mye lettere og tydeligere å ha den røde tråden med seg og.

Lytt gjerne til podcasten Bryllupsglede for mer tips og triks. Jeg snakker om trykksaker i episode nr. 9. Velkommen til denne episoden HER.

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Lykke til!

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *