DEN PERFEKTE DAGEN!

Rådene er mange for bruder når de skal inn i den viktige og “perfekte” kjolen på den “perfekte” dagen.

Alle som kjenner meg vet at jeg ikke liker ordet perfekt. Jeg sier også alltid til kundene mine at bryllupet ikke blir perfekt. De blir mega stresset og ser dumt på meg. Det er klart det skal bli “perfekt”, sier de tilbake. Nei, og det er nettopp det som gjør dagen så bra!

De små feilene som dukker opp i kulissene underveis er akkurat det som gjør dagen unik for dere. Slik at engangsserviettene ikke blir funnet til gjestene som skal bruke utedo, at kaken velter eller at bruden snubler i den lange kjolen, på vei opp til alters?

 

Blikket da du så mannen din inn i øynene for første gang, reaksjonen hans da han så deg helt ferdig pyntet, mammaen eller pappaen din som ga deg en ekstra stor klem og kanskje endelig fortalte deg hvor stolt han/hun er av deg. Disse tingene er viktige – ta vare på dem. Hold det tett til hjertet og smil når du tenker tilbake på det.

Når du har vært gjennom dagen så vil du forstå hva jeg mener. Det «perfekte» er uviktig. Det viktige er kjærligheten dere har for hverandre, kjærligheten dere mottar fra venner og familie, talene som holdes, musikken som danses til og alle de gode minnene dere vil gå gjennom på denne herlige dagen. Dette er det du sitter igjen med når det hele er ferdig – følelsen. DEN kommer til å være med deg resten av livet.

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Lykke til!

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *