PLANLEGGING MED PARTNEREN

LETT Å KJENNE PÅ AT DU ER ALENE I PLANLEGGINGEN

Menn og kvinner er skrudd sammen ulikt og godt er det. Når vi skal planlegge vår aller største dag, kan det fort kjennes som om det er litt urettferdig. VI kvinner sitter og tenker på alle detaljer, alt er lurt, alt som skal med og kan fort føle på at vi ikke får noen støtte.

Det er lett å kjenne på at du er alene. Hva gjør vi da?

  1. Kommuniser godt hele veien. Begges ønsker skal tas med.
  2. Slipp partneren din inn. Vi vet jo alle at ikke alle bruder slipper partneren sin inn, dette mener jeg i beste mening, men er virkelig viktig.
  3. Sett opp møter en gang i uken. Da kan du bruke all den tiden du ønsker til å nyte inspirasjonsbilder, farger, pynt og bordoppsett. Så kan partneren din bruke så lite tid han/hun vil. Da vet dere begge at det kommer et møte og dere kan diskutere det da.
  4. Planlegg sammen hele veien. Dette er et felles prosjekt, men fordel oppgaver slik at disse oppgavene skal være gjort til kommende møter. Da kan dere senke skuldrene begge to.

Bilder er fra Torstein Gamst og kan finnes HER.

Jeg lover at han kommer til å synes at alt har vært verdt når han ser deg som vakker brud og at han kommer til å være like takknemlig for dagen som deg.

 

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *