Bryllupsplanlegging, bryllupsbord, brud i hvit brudekjole og skreddersydde trykksaker til bryllupet
BRYLLUPSPLANLEGGING

Øvelse gjør mester, sies det, men de færreste brudepar har øvd noe særlig på å gifte seg før.

Vi, derimot, har vært med på mange bryllup – og det blir stadig flere! I et bryllup tilbringes mye av tiden til bords. Da er det jo helt på sin plass at bordene er magiske! Bryllupsglede jobber stille og lidenskapelig i kulissene for å bidra til senkede skuldre og en rød tråd; fra idé og konsept til drømmebryllupet.

BRYLLUPSPLANLEGGING

Bryllupsplanlegging er vår ekspertise! Vi hjelper deg å finne de beste leverandørene, å holde oversikt over budsjettet, holder i all logsitikk, vil er der på bryllupsdagen og vi hjelper deg med å planlegge et helt unikt bryllup der deres personlighet får skinne gjennom. Jeg er også deres guide hele veien frem til bryllupsdagen og jeg er deres ansikt utad til alle leverandører slik at dere kun forholder dere til én aktør gjennom hele planleggingen. Fra å vise dere ulike steder på reisen mot drømmelokalet, til å hjelpe dere med hvor mye strøm det må være der, til å booke hotellrom, booke busser og til å faktisk følge deg helt frem til kirkedøren på bryllupsdagen, så er vi der hvert eneste skritt og guider deg hele veien.

EVENTDESIGN

Eventdesign handler om å få deres fine personlighet til å skinne gjennom og at det hele er gjennomgående i en rød tråd hele veien. Design og estetikk er to veldig viktige faktorer i et bryllup. Vi lever og puster design. Dette er vårt grunn-element og derfor så hjelper vi dere med å gjennomføre visjonen dere har for den store dagen, vi skreddersyr helt unike løsninger, vi hjelper dere med fargevalg, setter opp moodboard og samarbeider med leverandørene for at deres historie skal bli fortalt fra begynnelse til slutt. Invitasjoner, blomster, detaljer og stoffer settes sammen til en sammen med en rød tråd gjennom hele opplevelsen.

UNIKE TRYKKSAKER

Helt skreddersydde invitasjoner gir dere muligheten til å få det akkurat som dere vil. Jeg er en kreativ sjel og tar dette med meg i samtaler med brudepar. Dere får en designmanual med fargekart som er tilpasset deres personlighet og stil til bryllupet. Vi jobber tett sammen slik at designet blir akkurat det dere ønsker dere. Her får vi muligheten til å bruke alt fra bånd, monogram, farger, akvarell, tegninger, foliering, varierende fonter, ulike papirtyper osv. for å reflektere deres personlighet. Jeg har lang erfaring med design og estetikk, der jeg legger fokus på detaljene. Dette gir dere en rød tråd gjennom det hele der brudebukett, vielse, bord, sted og brudekjole er tatt med i designfasen.

 

Ønsker dere å ta en titt på vår studiokolleksjon kan dere ta en titt i nettbutikken. Der kan dere velge ferdige design; der vi kan tilpasse enkelte av elementene ved forespørsel. Ønsker dere skreddersydde trykksaker kan dere ta kontakt HER.