Dekket bryllupsbord med blomster, meny med blomster malt i akvarell, gull lykt

Øvelse gjør mester, sies det, men de færreste brudepar har øvd noe særlig på å gifte seg før.

Vi, derimot, har vært med på mange bryllup – og det blir stadig flere! I et bryllup tilbringes mye av tiden til bords. Da er det jo helt på sin plass at bordene er magiske! Bryllupsglede jobber stille og lidenskapelig i kulissene for å bidra til senkede skuldre og en rød tråd; fra idé og konsept til drømmebryllupet.

Brud i hvit brudekjole ved bryllupsbord

KOM I GANG PAKKE   –   til paret som planlegger selv  

Pris 3970,-

Det er ikke alltid så lett å vite hvor du skal starte når du skal planlegge bryllup og aldri har gjort det før. Jeg hjelper deg å komme i gang med planleggingen. Vi møtes til en konsultasjon der vi går gjennom det grunnleggende, ønskene deres, prioriteringer,  budsjett, idémyldring til design og stil. Jeg hjelper deg å finne leverandører, svarer på spørsmål og du får en plan for hva dere skal i gang med etter møtet. Dette kan også kombineres med online kurs, der jeg følger opp og svarer på spørsmål hver 14. dag i en gruppe og dere får tilgang til full planlegging online.

Bryllupsbord med blomster og bordnummer

DESIGNKONSEPT   –    til det estetiske paret

Pris fra 15 000,-

Design og estetikk er to viktige faktorer når det kommer til bryllup og kanskje synes du det er litt vanskelig å sette sammen en helhet til bryllupsdagen din? Ut i fra deres personlighet hjelper jeg dere med en rød tråd gjennom det hele der du får et personlig moodboard, skreddersydd fargekart og design til din bryllupsdag. Jeg skisser opp ulike idéer og du får en sammensatt designmanual. En helt unik pakke til deg og ditt bryllup der farger, invitasjoner, blomster, stoffer og rommet harmonerer i din personlige stil. Jeg designer bryllupet ditt for deg. 

Dekor til telt på bryllupsdag

KOORDINERING OG PLANLEGGING   –    til paret som vil planlegge det morsomme

Pris fra 20 000,-

Vi har gjort bryllup mange ganger og vi vet at hver eneste brud har spesielle ønsker. Jeg vet også at det kan være utrolig stressende å koordinere alt selv. Derfor kan jeg koordinere det for deg, slik at du kan gjøre det som er morsomt i stedet og nyte planleggingen med senkede skuldre. Jeg hjelper deg med koordinering, tar meg av all dialog med leverandører, lager kjøreplan for dagen, guider deg, lytter og er din personlige veileder frem til bryllupsdagen. 

Brudepar i smoking o gbrudekjole på bryllupsdagen i solnedgangen

FULL PAKKE   –   til paret som ønsker et unikt bryllup

Ta kontakt for pris

Vi har gjort bryllup mange ganger og vi vet at hver eneste brud har spesielle ønsker. Vi planlegger for deg, finner sted, bidrar med budsjett slik at du kan nyte å være brud hele veien og være helt gjest i eget bryllup. Vi hjelper deg med hele planleggingen, koordinerer alt med leverandørene, finner sted, bidrar med budsjett, hjelper deg med alle avgjørelser, designer bryllupet ditt med en rød tråd hele veien, lager kjøreplan for bryllupsdagen og er der på selve dagen, slik at du kan nyte øyeblikkene. Jeg hjelper deg med avgjørelser, lytter og er din personlige veileder helt frem til bryllupsdagen.

BRYLLUPSINVITASJONER 

Kombiner gjerne design og planlegging av bryllupsdagen din med våre bryllupsinvitasjoner. Amanda designer skreddersydde og unike trykksaker som gir den perfekte prikken over i’en til din bryllupsdag. Ta meg til nettbutikken HER.

Bryllupsinvitasjoner, blomsterbukett, detaljekort, konvolutt, vokssegl og kalligrafi

TILPASSEDE TRYKKSAKER

Våre tilpassede trykksaker er for det meste basert på håndmalt akvarell. Vi bruker flotte papir- og skrifttyper som fremhever deres stil og rammer det hele inn med lekre bånd. Det viktigste er at dere som brudepar får deres personlige preg på trykksakene. I nettbutikken kan dere velge ferdige design; der vi kan tilpasse enkelte av elementene ved forespørsel.

Bryllupsinvitasjoner med vokssegl, håndmalt akvarell og kalligrafi

SKREDDERSYDDE BRYLLUPSINVITASJONER

Helt skreddersydde invitasjoner gir dere muligheten til å få det akkurat som dere vil. Jeg er en kreativ sjel og tar dette med meg i samtaler med brudepar. Dere får en designmanual med fargekart som er tilpasset deres personlighet og stil til bryllupet. Vi jobber tett sammen slik at designet blir akkurat det dere ønsker dere. Her får vi muligheten til å bruke alt fra bånd, monogram, farger, akvarell, tegninger, foliering, varierende fonter, ulike papirtyper osv. for å reflektere deres personlighet. Jeg har lang erfaring med design og estetikk, der jeg legger fokus på detaljene. Dette gir dere en rød tråd gjennom det hele der brudebukett, vielse, bord, sted og brudekjole er tatt med i designfasen.