8 LURE TRIKS TIL BRYLLUPSDESIGN

BRYLLUPSTIPS

SOM DU KAN GJØRE SELV

Inneholder reklame

Har du lyst til å lage dekor til bryllupet selv? Det er veldig gøy å fikse detaljer til bryllupsdagen, som er enkle og lite tidkrevende å gjøre. Hvem har ikke lyst på en helt personlig “touch” på bryllupsdagen, og enda bedre hvem elsker ikke å spare penger på nydelig design?
Jeg har brukt Brother Cube printer til å trykke ut 8 helt unike design til ditt bryllup. Den er genial og jeg elsker at den kan trykke på bånd! Disse båndene kommer i mange ulike farger, slik at du kan matche det til bryllupet ditt. En så morsom detalje.
HER DELER JEG 8 ULIKE TIPS SOM DU KAN LAGE SELV:
1. TIL UTDRIKNINGSLAG

Hvor kult er det ikke å ha matchende armbånd til alle som skal være med i utdrikningslaget? Disse kan du lage helt selv og størrelsen kan tilpasses hver enkelt. Du kan skrive ut titler til hver enkelt eller lage det som en liten del av gruppen.

1. Bruden kan få tittel som “brud”, “dagens stjerne”, “årets flotteste brud” eller andre personlige kallenavn.

2. Brudens forlover kan få en egen tittel med “brudens høyre hånd”, “maid of honour” eller “brudens forlover”.

3. Resten av gruppen kan enten være “bride squad”, “bride tribe” eller “brudens hjelpere”.

Her kan du velge tema, farge og tilpasse det helt ned til detaljer som passer til ditt bryllup. Del denne idéen med din forlover. 

2. VELKOMMEN TIL GJESTENE
Det kan være ekstra stas å ønske gjester velkommen på hotellrommet med det “lille ekstra”. Noen gjester kommer langveisfra og synes det er ekstra stas. Dette er på ingen måte nødvendig, men hvis man ønsker å lage noe eller sette sammen en liten ekstra gave til gjestene ved ankomst, så anbefaler jeg at det er noe de faktisk kan bruke eller spise. Dette kan være noe som er lokalt eller kanskje noe dere synes er supergodt, som kan være morsomt å dele med gjestene.

1. Pakk det inn i en liten cellofan pose og legg en helt personlig sløyfe på, eller kjøp noen små flasker med noe godt å drikke på selve dagen eller til morgenen.

2. Legg på et bånd med en personlig hilsen som “takk for at du kom” eller initialer og datoen til bryllupet.

3. BORDKORT PÅ MENYENE
Hvorfor ikke legge bordkort direkte på menyene?
Det er enkelt for gjestene å finne sin plass i tillegg til at det er én mindre ting å tenke på.

1. Trykk det på et sløyfebånd som matcher fargen til bryllupet ditt.

2. Lag to snitt i menyen og legg båndet gjennom.

3. Knyt en sløyfe foran og voilá! Dette gir en helt personlig “touch”. Noe jeg elsker til bryllupsdagen. Du skal jo fortelle din historie.

4. BORDKORT MED BESTIKK
Bordkort trenger ikke alltid være et ekstra kort som legges til. En annen måte å løse dette på er å legge et bånd rundt serviettene, med navn på den som skal sitte der. Det er så enkelt å lage selv. Her har jeg brukt Brother cube sin lille printer. Den er helt genial! Jeg elsker at  jeg nå kan trykke på bånd. Det gir så mye mer til design av bordet ditt. Legg på litt blomster som matcher buketten din, så er du klar.
5. DEKOR TIL BORDET
Da jeg selv planla bryllup, så laget jeg lykter av syltetøyglass med bånd på. Dette er det mange bruder som ønsker å gjøre, så derfor ble jeg så glad når jeg nå kunne trykke tekst på båndet og dekorere med det til bordet. Helt genialt!
6. TIL DESSERTBORDET
Hvor søte er ikke disse små flaggene til cupcakes? Her kan du sette et flagg i hver muffin eller du kan sette opp et kakebord med flere desserter. Til hver dessert setter du et lite flagg med navnet på desserten. Da får du vist tydelig navnet på de ulike dessertene. Kakebord blir mer og mer populært. Det er en så enkel detalje, men som gjør så mye ut av seg.

7. GAVE TIL GJESTENE
Har du og din forlovede en liten favoritt som dere ønsker å dele med gjestene?

Til hver enkelt gjest laget jeg min lille spesial oppskrift på granola. Dette ble litt ekstra dekor til bordet, samtidig som det var en liten “takk for at du kom og bidro til å gjøre dagen vår så fantastisk”. En rimelig idé som du kan klargjøre noen dager i forveien, slik at det ikke gjøres kvelden før. Dette kan også være en liten sjokoladekonfekt, som du kan lage selv, eller en annen liten lokal godbit.

8. TAKKEKORT
Det er så hyggelig å åpne postkassen og plutselig få ekstra fine kort. Jeg er jo alltid svak for bånd og vokssegl. Så hvorfor ikke kombinere det med det lille ekstra på konvolutten også?
1. Trykk hilsenen din på båndet
2. Knyt en sløyfe eller lim fast endene til båndet
3. Legge et vokssegl på

Alle disse båndene er trykket med Brother Cube skriver. Den er enkel å bruke og super til så mange ting!

Det kommer en helt egen app hvor du enkelt kan gå inn og finne det du har lyst til å designe. Så ligger det en mal inne og du redigerer kun tekst og farge på båndet. Det går lynraskt å lage dem. På vår instagram under IG TV ligger det en liten film som viser hvor enkelt det hele er.

Brother sin Cube skriver er på kampanje fra 15 januar og ut mars.
Merkemaskinen, silkebånd og tape kan kjøpes i Brother sin nettbutikk.

Ønsker du å se mer om denne lekre printeren? Da kan du gå inn HER.

Du kan også gå inn på Brother sin instagram og se enda flere bilder HER.

 

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *