HVILKEN TRANSPORT ETTER VIELSEN?

HVORDAN TRANSPORT VELGER DU RETT ETTER VIELSEN?

 

Etter vielsen er det en ekstra morsomt når man kan kjøre av sted som nygifte!

Så hva velger du?
En bil?
En båt?
En sykkel?
En buss?
En trikk?

Her finnes det så mange opsjoner! Noen leier jo en liten golfbil og kjører av sted. Den er nett, liten og ganske morsom å kjøre også.

Det kan være lurt å tenke over hvor dere skal fraktes fra og hvor dere skal fraktes til?

Er det langt unna til selskapslokalet så nytter det ikke å sykle en lang sykkeltur som vil gjøre dere helt gjennomsvette. Derimot, er det noe i nærheten av vielsen, så finnes det nesten ikke noe mer sjarmerende enn å hoppe på en tandemsykkel imens brudesløret løftes i vinden.

Sykkelen kan dekoreres lett med noen blomster og en sløyde eller to. Det skal ikke så mye til! Kanskje bare et bånd i samme farge som noen av blomstene i brudebuketten?

Brudepar på båttur i Grimstad.

Er dere i nærheten av sjøen eller en innsjø, så er båt et gøyalt alternativ. Her ville jeg ikke hengt på noen “klirrende” bokser med dekor, som kan havne i motoren. Derimot ville jeg avtalt med fotografen og en til som kan kjøre en båt på siden om å ta bilder av brudeparet ute på vannet i fart. Det skaper en helt egen stemning på bildene og er en skikkelig morsom tur!

Båten i seg selv er såpass morsom og dekorativ at det ikke er noen behov for pynt på båten. Husk også at dekoren kan dette av i fart og da kan det være fint å velge et miljøvennlig alternativ, som ikke skader dyrene i vannet.

Bil er alltid et trygt alternativ. Den dekker dere begge to om det skulle begynne å regne. Det er en klassiker og kanskje har onkel Ronny en dere kan låne uten noen ekstra kostnad?

Det finnes også mange veteranbiler til utleie. Prisene på disse varierer.

Bilen kan dekkes med et enkelt bånd foran med de klassiske “klirrende” eskene bak.

Ønsker dere å reise videre til lokalet fra vielsen samlet med alle gjestene?

Her kan det være lurt å leie en trikk, en buss eller et tog. Dette er avhengig av frakt fra A-B i distanse og hvor mye tid dere har. Bytrikken kan leies og her har dere en fin tur. Et eks. er å holde bryllupet i Domkirken for så å ta bytrikken fra Stortorvet og opp til Ekebergrestauranten. En tur som byr på en nydelig utsikt og holder dere alle tørre.

 

Lykke til!

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *