3 TING JEG LÆRTE DA JEG GIFTET MEG (1/3)

BEGYNN PLANLEGGINGEN TIDLIG…!

 

Mange tenker at det å gifte seg er «bare» å planlegge en stor fest. Ja, det er dét også, men ikke undervurder hvor mange elementer det er å tenke på.

 

Jeg trodde selv at det skulle gå fint som bare det, men jeg brant meg veldig på den tanken. Da bryllupet skulle stå juni 2014, ante jeg ikke HVOR MYE som faktisk måtte gjøres. Ja, vi hadde valgt å holde vielse og selskap på en øy, der alt måtte fraktes dit hen, men vi ante ikke hvilket prosjekt vi hadde satt i gang da vi først begynte. Det var kokker, kjøkken, bord, stoler, gulv, telt, duker, bord som skulle rigges opp, gjester fra alle verdensdeler skulle ha losji, musikken skulle være på plass, apéritifen skulle lages, musikk til vielse skulle bestemmes, kaken og smaker skulle det tas avgjørelser på, kjolen måtte jo komme i mål og listen var lang…

 

Så i slutten av april 2014 tenkte jeg at dette skulle gå helt fint for vi hadde jo så god tid, så må jeg innrømme at jeg tok fullstendig feil. Alt jeg satt og gjorde i april, burde vært gjort og påstartet mange måneder i forkant! Jeg ble fullstendig utslitt da bryllupet var ferdig og det er ikke verdt det.

 

Den dag i dag finnes det mange flotte leverandører som kan avlaste, dekorere, bidra med

gode idéer, dyktige florister, blomstervegger, musikere, trykksaker som kan bestilles, bryllupsstylister, bryllupshjelpere, bryllupsplanleggere osv. Markedet vokser enormt og det er mange som kan gjøre det lettere for dere å komme i mål. Det finnes også utallige lister som kan lastes ned og som guider dere på veien.

 

Lær av meg, begynn tidlig.

 

Å planlegge bryllup tar tid, minst ett år i forveien.

 

Ta det skritt for skritt og la dere inspirere av herlige bilder, farger, blomster og årstider. Ikke stress dere gjennom, nyt tiden sammen. Det er kanskje det siste store prosjektet dere gjør sammen som er så personlig før dere får barn og blir en familie, nyt det. Drikk litt vin sammen og tenk gjennom gode minner dere har vært gjennom.

 

 

Lykke til og bare spør om dere lurer på noe.

 

Følg meg gjerne på instagram og på facebook for mer inspirasjon og tips!

Foto: Truls Fossum

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *